Eräopaspalvelut

Eräopas Pekka Mikkosen ohjaamat Backcraft melontaretket, erätaitopäivät ja luontoretket esim. ty-ky päiviin tai kaveriporukalle!

Omille poluille-, tulentekokurssi tai vaikka selviytymistaito teemainen taitopäivä teidän porukalle.


Backcraft melontareissu:

Ilmatäytteiset kajakit tarjoavat lukemattoman määrän mahdollisuuksia retkeilyyn. Sillä pääsee vesille melkein mistä vaan, samoin maihinnousu onnistuu kätevästi. Päivän melontareissu tai yön yli... tai vaikka useamman yön retki mielenkiintoisiin paikkoihin, joihin ei muuten ole pääsyä.Omille poluille: 

Toiminnallinen kurssi retkeilytaitojen pariin. Päivän aikana käydään läpi suunistustaitoa, tulentekoa, jokaisenoikeuksia, sekä varuste asiaa. Kaikki tarpeellinen tieto, jotta pääset kulkemaan omia polkuja, merkattujen reittien ulkopuolelle!


Tulentekokurssi:

Monipuolinen ja laaja kurssi tulen tekemisen saloihin. Päivän aikana tehdään tulia monin eri menetelmin mm. kipinätikku, tulukset (karkku, piikivi, taula), kitkatulet, käytetään erilaisia sytykkeitä, sekä käydään läpi nuotion rakentamista. Luvassa tulentekotaitoja menneiltä ajoilta tähän päivään.


Näiden lisäksi on tarjolla vaikkapa teidän aikatauluun sopiva retki, pilkkikilpailut ammattilaisen vinkein, lumikenkäilyä, avotulella ruokaa... ym.


Hintaesimerkki:

6 tunnin toiminnallinen erätaitopäivä 8 henkilölle Pirkanmaalla, 450€ + alv24%. Päivän aikana käydään läpi kartan ja kompassin käyttöä, tulentekoa, varuste asioita, jokaisenoikeuksia, ja välineiden turvallista käyttöä. Hinta sisältää opetuksen, metsäretken, teoriatiedon kirjallisena, sekä kahvin/teen. Huom. hinta ei sisällä tilavuokraa.


Pekka on harrastanut kalastusta pienestä pojasta lähtien, eikä innostus ole laantunut tähän päivään mennessä. Taustaltaan Pekka on eräopas (International Wilderness Guide), luonto- ohjaaja ja Survival Kiltan jäsen. Pekka on myös ollut kokki 15 vuoden ajan, ennen yrittäjäksi ryhtymistä.